|ECHIPA DE ACHIZIȚII

PREGATITĂ

să ofere cel mai bun preț

asigurând și transport

Vânzarea produselor la preț avantajos

Ne asigurăm să oferim cel mai bun preț la achizitionarea produselor dumneavoastră. Agentul nostru se va asigura că vânzarea decurge rapid și sigur, fiind oricând la dispoziția dumneavoastră.

Vânzarea este asigurată

Îți garantăm că vei primi banii de pe urma tranzacției. Agentul nostru se va asigura ca dumneavoastră să fiți mulțumit de tranzacție.

Plata pe loc sau la livrare

Compania noastră vă poate plăti pe loc prețul produselor dumneavoastră sau la livrare. Contactați acum un agent pentru a discuta detaliile.

Transportul asigurat

Știm că transportul este un cost în plus pentru dumneavoastră. De aceea vă asigurăm transportul produselor, folosind mijloace de transport performante și personal calificat.

Calitatea bună a produselor

Toate produsele sunt verificate pentru a ne asigura că sunt de cea mai bună calitate.

Agentul dumneavoastră

Agenții noștri așteaptă să vă cunoască și să colaboreze cu dumneavoastră pe termen lung. Sunați acum pentru a intra în legatură și veți afla toate răspunsurile de care aveți nevoie.

Echipa noastră de achiziții are o vastă experiență și vă poate consilia pentru a obține cel mai un preț pentru produsele dumneavostră. Alexandru Frățilă si Alin Bereandă, sub coordonarea lui Alexandru Istudor, au colaborat cu sute de fermieri, achiziționând la cel mai bun preț produsele lor.

Alexandru Istudor

Director Comercial

Alexandru Frățilă

Agent Achiziții

 

Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Olt, Dolj, Giurgiu, Vâlcea

  004 0786251020

  a.fratila@aetos.ro

 

Alin Bereandă

Agent Achiziții

 

Ilfov, Ialomița, Constanța, Prahova, Buzău, Vrancea, Călărași

  004 0786251109

  a.bereanda@aetos.ro

 

Share This