ISO 9001 Sistemul de Management al Calității

Sistemul de Management al Calității este un sistem de management orientat către respectarea tuturor cerințelor clientului pentru serviciul/ produsul furnizat.

Practic Sistemul de Management al Calității este un mod de conducere a organizației orientat către client sau mai bine zis orientat spre respectarea, de către produsul/serviciul furnizat, a tuturor cerințelor clientului.

 

Ce este ISO 9001:2015?

Este un standard internațional ce conține criterii pentru documentarea, implementarea și certificare unui Sistem de Management al Calității.

Acest standard este util organizațiilor ce trebuie să demonstreze capabilitatea lor de a furniza produse sau servicii care să indeplinească atât cerințele clienților cât și cerințele legale și de reglementare aplicabile.

Certificarea de sustenabilitate ISCC-EU

Din iunie 2015, compania Aetos Trading & Consulting  deţine Certificatul de sustenabilitate ISCC-EU, emis de către RINA SINTEX Italia, pentru activitatea de trading de cereale şi oleaginoase.

Un astfel de certificat pentru activitatea de trading dovedeşte sustenabilitatea producţiei de biomasă achiziționată, respectiv că aceasta provine de pe plantaţii care respectă principiile de sustenabilitate:

Protejarea zonelor cu valoare ridicată în ceea ce priveşte biodiversitatea

Protejarea zonelor cu stocuri mari de carbon

Protejarea turbăriilor

Managementul sustenabil al exploataţiei agricole

Cu îndeplinirea condiţiilor de sustenabilitate, pot fi declarate ca şi sustenabile produsele din categoriile: grâu, rapiţă, floarea-soarelui, porumb şi soia.

Vindeți produse agricole?

Contactați agenții noștri. Alexandru și Alin, sunt în teren și abia așteaptă să vă cunoască.

 

Alexandru Frățilă

Agent Achiziții

 

 Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Olt, Dolj, Giurgiu, Vâlcea

  004 0786251020

  a.fratila@aetos.ro

 

Alin Bereandă

Agent Achiziții

 

Ilfov, Ialomița, Constanța, Prahova, Buzău, Vrancea, Călărași

  004 0786251109

  a.bereanda@aetos.ro

 

Alexandru Istudor

Director Comercial

Share This